Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

"είμαστε όλοι ανεμβολίαστοι"

 

Που χάθηκαν όλοι αυτοί οι δικαιωματιστές; Όλοι αυτοί που έκαναν τόση φασαρία, για τα δικαιώματα της καρέτας,  και της φλορέτας. Δεν τους είδα δυο χρόνια τώρα να φωνάξουν "είμαστε όλοι ανεμβολίαστοι."

Και οι ανεμβολίαστοι έχουν ψύχη! Είμαστε όλοι μαύροι, είμαστε όλοι άσπροι, είμαστε όλοι ζαβοί, τώρα είμαστε όλοι Ουκρανοί.  Ούτε μια κοινοποίηση για τους σκεπτικιστές. Ούτε μια κινητοποίηση για αυτούς που δεν έβαλαν την υγεία τους πάνω από την ελευθερία τους. 

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επτά μήνες τώρα καταδικασμένοι σε αργό θάνατο. Σφυράτε αδιάφορα κι εκεί. 

Κατοστάρικα πρόστιμα γιατί δεν συμμορφώθηκες με το διάταγμα των Αυτιστικών. Όλα αντιεπιστημονικά, έχουν καταρρεύσει εδώ και καιρό, αλλά εσείς δικαιωματιστές, είστε αλλού απασχολημένοι...

Τα παιδιά ακόμα τραβούν το βασανιστήριο της μάσκας. Φωνή βοώντος των ειδικών της ψυχικής υγείας, για τα κουσούρια που θα κληρονομήσουν. Μάλλον οι δικαιωματιστές δεν βλέπουν ψωμί σε όλα αυτά.

Και το χειρότερο είναι πως τα νούμερα τρέχουν εις βάρους τους. Το θανατικό στην Ελλάδα έσπασε τα ρεκόρ παρόλα τα αυστηρά μέτρα. 

Γιατί να μην δικαιώθηκαν αυτοί που έλεγαν από την αρχή πως ο ιός θα κάνει ότι είναι να κάνει, ανεξαρτήτως, του τι θα κάνουμε εμείς;

Δεν έχουν δικαιωθεί αυτοί οι λοξοί που έλεγαν από την αρχή πως στους κορονοϊούς, δεν υπάρχει εμβόλιο αποστειρωτικό; 

Τώρα τα λένε και μόνοι τους, αλλά δεν μπορεί να μην το ήξεραν στην αρχή; 


Δηλαδή ρε αδελφέ ακόμα πιστεύεις σε αυτούς τους ειδικούς; Ρε τα λένε αυτά χωρίς ντροπή; Γραφικοί και επικίνδυνοι συνάμα. 

Αλήθεια, οι φακελάκηδες γιατροί να είναι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι; 

Οι ακόλουθοι του Μπουρλά - Βγαίνει ο Μπουρλάς και λέει θα χρειαστεί και τέταρτη δόση. Πιστεύεις πως θα έβγαινε ποτέ να πει δεν θα χρειαστεί; Εδώ βρήκαν την χήνα με τα χρυσά αυγά. 

Και από κοντά οι ειδικοί και οι πολιτικοί - ναι στη τέταρτη δόση, αυτή θα μας σώσει. 

Και όσοι θέλουν να κάνουν όσες δόσεις επιθυμούν. Αλλά γιατί να μην υπάρχει η επιλογή; Γιατί με το ζόρι να εμβολιαστούν και οι γάτες; 


Κοιτάτε την λεβέντισσα πως την λέει στον Τριντό. Οι περισσότεροι εδώ νομίζουν πως ο Τριντός είναι το χέρι του θεού πάνω στην γη. 

Μέχρι και η άλλη στην Νέα Ζηλανδία τα καταργεί τα μέτρα σιγά σιγά. Εκεί όμως μέχρι και οι Μαορί κατέβηκαν έξω από το κοινοβούλιο. 

Και το χειρότερο είναι πως κατάλαβαν, πως πολλοί βρήκαν νόημα στην άχαρη ζωή τους με όλα αυτά και λένε πως θα τα επαναφέρουν από το φθινόπωρο. 

Ελεύθερη βούληση - είναι η δυνατότητα του ανθρώπου να μπορεί να κτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο, εάν αυτό επιθυμεί. Δεν θα πάρει την άδεια σας. 

Του λέτε, πως δεν μπορεί γιατί θα πονέσει  ο τοίχος και ίσως πληγωθεί το κεφάλι του γείτονα... 

Υ.γ.1 είναι ολοφάνερο πια, πως κρύβεται κάτι πιο βαθύ πίσω από τον υγειονομικό παραλογισμό. Εάν δεν αντέχεις να το δεις, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει...

Υ.γ.2 τα μέτρα στα είχαν πάρει από καιρό Κυρ Παντελή - οι άνθρωποι είναι άρρωστοι...











3 σχόλια:

  1. Γειά σου ερημίτη. Τί να πούμε τώρα για τον Νώε Χαράρι... Ας πληροφορηθούμε από την συστημική Γουικιπίντια. Είναι Ισραηλινός, ομοφυλόφιλος παντρεμένος με άντρα, και φυτοφάγος, βίγκαν μωρέ αστοιχείωτε. Παιδί μάλαμα δηλαδή. Διαφώνησε κανείς ? Πώς είπατε ? Θα μας πάτε στα δικαστήρια ? Δεν σας αρέσουν οι λέξεις που χρησιμοποιούμε ? Στη Γουικιπίντια το εξώδικο. Δεν σας αρέσει το ύφος μας ? Δεν έχουμε άλλο, λυπάμαι. Ενας πασαλλειμματίας διανοούμενος του κώλου ο τύπος, γράφει βιβλία εκλαικευμένης επιστήμης, τον διαφημίζουν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ με τις γνωστές διασυνδέσεις, τον έχουν μεταφράσει σε όλες τις γλώσσες για να μην υπάρξει λαός που δεν θα διαβάσει τις μαλακίες του. Του έχουν πάρει συνέντευξη από την ΕΡΤ μέχρι τον Παπαχελά, τον είχαν καλέσει σε κάποιο φόρουμ στην Αθήνα να πει τις κοινοτοπίες, τώρα γράφει και παιδικά βιβλία, έφτασαν και στην Ελλάδα. Δεν τον ήξερα, τον έμαθα κι αυτόν τον μαλάκα.

    https://www.kathimerini.gr/culture/books/561779995/i-yperdynami-toy-charari-k/

    Κολλητός του Σβάμπ, κατά τα άλλα ανησυχεί για τη δικτατορία των δεδομένων, ο Νοστράδαμος του Τελ Αβίβ. Ο ψυχάκιας. Δεν με αφήνεις βρε ερημίτη να χαλαρώσω, δεν με αφήνεις, διαρκώς με διαολίζεις. Γράψε για το αγρόκτημα, γράψε για τη σκυλίτσα και τα κοτέτσια. Να χαρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε να σε φτιάξω κι εγώ τώρα. Για δες εδώ ο Μπιλάκος ωραίες ιδέες που έχει.

    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/617040/bill-gates-na-dothei-telos-sto-kanoniko-kreas-prepei-na-trome-100-synthetiko-kai-i-geysi-tou-tha-ftiaksei

    https://www.technologyreview.com/2021/02/14/1018296/bill-gates-climate-change-beef-trees-microsoft/

    Θα φτιάξει η γεύση με τον καιρό, θα την συνηθίσετε, μας λέει. Σαν να του λέω κι εγώ, θα μεγαλώσει η τρύπα σου σιγά σιγά, θα αποκτήσει ελαστικότητα, θα φροντίσουμε με τον καιρό να μην πονάς και στο τέλος θα σου αρέσει.

    Για αυτό σου λέω, φτιάξε το αγρόκτημα, θα ταίζεις πολλά στόματα στο μέλλον. Ξέρω τί σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου έχω κι άλλα ωραία. Από τη σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ.

    Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 201 (58.77%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 141 (41.23%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

    Να μείνει μεταξύ μας. Τσιμουδιά.

    https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2022/03/covid-gr-daily-report-20220328.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή