Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

"ο πραγματικός πόλεμος"


Ήρθε και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Μέρες "Πομπηίας", ακολουθούν μετά την παράνοια της πανδημίας...

Είπαμε, ενός κακού μύρια έπονται! Δεν τα ξέρουμε τα πολεμικά, αλλά ξέρουμε πως "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω". Υποκρισία να μιλούν οι δυτικοί για διεθνές δίκαιο - εμείς ειδικά, ακούγαμε για μήνες τους βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία. 

Ανοησία είναι, να έχεις έναν βαλτό πρωθυπουργό και να τρέχει για να δείξει πως είναι βασιλικότερος του βασιλέως. Βάστα ρε Καραμήτρο - δεν παίζουν μ αυτά.

Οι Τούρκοι έκλεισαν πενήντα χρόνια να κατέχουν παράνομα το βόρειο μέρος της Κύπρου. Με ψηφίσματα του Ο.Η.Ε. και οι δικοί μας λένε, πως οι κυρώσεις δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Αλλά για την Ουκρανία, βγήκαν πρώτοι να ζητήσουν. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι...

Και αυτός εκεί στην Ουκρανία, ο Κλόουν που έχουν για πρωθυπουργό, είχε πιστέψει πως θα τον βοηθούσαν οι δυτικοί και κατάντησε να πολεμάει μονάχος του. 

Αλίμονο εάν τα βατράχια ανακατευτούν στις μάχες των βουβαλιών. Ξέρετε όταν βοηθάς κάποιον, αυτομάτως γίνεσαι εχθρός, αυτού που πολεμάει αυτός ο κάποιος. 

Τι φημίζετε ρε απόγονοι του Περικλή; Γαμώ το βόλεμα σας και την μιζέρια σας...

Ο υπουργός υγείας έστειλε, λέει μάσκες στην Ουκρανία - εδώ ο κόσμος καίγεται και οι μασκολάγνοι το χαβά τους.  Τούτοι είναι ικανοί να μισούν τον Πούτιν γιατί "τελείωσε" την πανδημία.

Οι ειδικοί μαϊντανοί των καναλιών, είναι ικανοί να ζητήσουν από τους Ρώσους που μπουκάρουν στην Ουκρανία να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Καλό είναι να μην γενικευτεί ο πόλεμος. Γιατί τότε, θα καταλάβετε τι ύβρης διέπραξαν όλοι αυτοί οι σωτήρες, όταν μιλούσαν για αόρατο πόλεμο. Η πανδημία θα μοιάζει με βόλτα στην εξοχή, σε σχέση με πραγματικό πόλεμο. 

Η Αμερική με τον Γέρο Τζο στο τιμόνι τι περίμενες να κάνει; Οι Ευρωπαίοι ακόμα πιστεύουν πως όλα λύνονται με το χρήμα. Κανείς χαρτογιακάς δεν θα σε σώσει, σε έναν πόλεμο. 

Χαμένος θα βγει σίγουρα ο Ευρωπαίος πολίτης. Εμείς οι χρεοκοπημένοι ίσως πεινάσουμε πραγματικά. Αλήθεια, αντί να τρέχουν σε βοήθεια μήπως να σκεφτούν να βάλουν στον θεσσαλικό κάμπο σιτάρια; 

Μπορεί να μας πει ένας υπεύθυνος τα σιτηρά εάν έχουν επιδότηση; Εάν έχουν,  ποιο είναι το ποσό; 

Τι σκατά επιδοτείται σε αυτή την χώρα, έχει καταλάβει κανείς; 

Υ.γ. ο κόσμος αλλάζει Κυρ Παντελή. Αλίμονο αν χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ σου για να δώσεις μάχη για επιβίωση. Και εκεί δεν θα σε σώσει απλά μια μάσκα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου