Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

"Η δικιά μας ατζέντα"

 


Πολλά τα θέματα στην ημερήσια ατζέντα. Σου βάζω και την ατζέντα γιατί είναι της μόδας. Κι αυτό που ζούμε μπορεί να έχει σχεδιαστεί σε μια ατζέντα πριν από χρόνια. 

Όχι, δεν υπάρχουν ατζέντες! Δεν υπάρχουν υγιείς ανάπηροι που σχεδιάζουν το μέλλον, χωρίς να τους το έχει ζητήσει κανείς.

Αλλά είπαμε, άμα δεν έχεις βαρύ στομάχι αγαπάς τα ευκολοχώνευτα. Δεν σημαίνει ότι τρέφεσαι σωστά, αλλά δεν μπορείς να κανείς κι αλλιώς...

Ο ερημίτης έχει πιάσει τους σπόρους και τους κοιτάζει σαν μικρό παιδί. Η χόντρη πένα βαρέθηκε να εμβολιάζεται κάθε τρεις και λίγο και αποφάσισε να αδυνατίσει. Άρχισε και να κινείτε, αλλά δεν είναι μαθημένη και καταριέται την τύχη της. 

Η ανοσία της αγέλης - Οι ειδικοί την μιας πλευράς, παραδέχτηκαν πως δεν μπορεί να υπάρξει τελικά, ανοσία της κοινότητας. Μάλιστα, αυτοί που είχαν τόση σιγουριά για το επίτευγμα, τώρα βαρούν τα νταούλια αλλιώς.  

Και ξεμπέρδεψαν γιατί όλες οι αρχές είναι μέρος του αφηγήματος. Δηλαδή δεν γνώριζαν, πως οι κορονοϊοί δεν αφήνουν μόνιμη ανοσία;  Δεν γνώριζαν πως οι ιοί που μπορούν και μεταλλάσσονται δεν "πιάνονται" εύκολα; Αν δεν τα γνώριζαν, τι σκατά ειδικοί μας μοστράρονταν τόσο καιρό; 

Αν πάλι γνώριζαν γιατί πούλησαν παραμύθι τόσο καιρό στον κόσμο; Ζούμε την πανδημία των μη ερωτήσεων. Ποιος θα τα ρωτήσει αυτά; 

Και βγαίνει ο άλλος ο τηλεμαϊντανός και το λέει ξεκάθαρα και ασυμπτωματικός να πεθάνει στους επομένους μήνες από οποιαδήποτε αιτία, θα μπει στην λίστα θανάτων κόβιντ. 

Έχουμε πρόβλημα που πίστεψαν τόσοι πολλοί ένα τέτοιο σαθρό αφήγημα! Μαρτυρούν μόνοι τους και ο κόσμος ακόμα εκεί στην νιρβάνα του. 

Αλλά και ΄συ ρε Δικαστή Ντρεντ όλο μου κοιμάσαι. Εντάξει σε θέλουν κοιμισμένο, αλλιώς δεν θα ήσουν εκεί, αλλά υπάρχει και η φυγή. 

Μονό στην Ελλάδα κάθεσαι να υπηρετείς ένα λειτούργημα ευνουχισμένος. 

Αττική οδό; - κοιτάς τα διόδια που καταδέχεται να πληρώνει ο Έλληνας και σου μυρίζει ο ραγιαδισμός! Αλήθεια γιατί να πληρώνουμε διόδια; Οι νταβατζήδες μπορούν να κοναμάνε κι αλλιώς. 

Σου πληρώνω ρε αυτιστικέ ένα κάρο φόρους στο πετρέλαιο και στην βενζίνη. Σου δίνω τέλη κυκλοφορίας και για να πάω οπουδήποτε πρέπει να πληρώνω και διόδια. 

Νταβατζηλίκι δεν σου μοιάζει αυτό; Ένα ακόμα χαράτσι που έμεινε να θυμίζει Τουρκοκρατία; 

Και αυτό έχει περάσει σαν φυσιολογικό. Πλήρωνε ραγιά να θυμάσαι το παρελθόν σου.

Συγκοινωνούντα δοχεία - η μεταγραφή από την Κύπρο που χάζευε τον συνωστισμό στην Αττική οδό, ήταν υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν και μάλιστα με δωράκια. Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο βρώμικα είναι όλα γύρω μας. 

Οι παγκόσμιοι αυτιστικοί στο λένε στα μούτρα σου - " προωθούμε δικά μας παιδιά για να γίνουν κυβερνήτες σου. Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη - ο Μακρόν και ο Καναδός Τριντώ είναι  δικά τους δημιουργήματα. Βάλε δίπλα τους και τον τραπεζίτη τον Ντράγκι και παρακολούθησε τα μέτρα που πήραν στην πανδημία. 

Υ.γ. Αρχηγός είναι αυτή στην Νέα Ζηλανδία - Τώρα θέλει να περιορίσει την Όμικρον - αυτοί με δαύτη θα κλείσουν δεκαετία στα μπουντρούμια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου