Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

"η φίμωση σώζει"


Ακόμα και η φίμωση δεν ενοχλεί κάποιους, αφού είναι μέσα στο γενικό καλό. Είπαμε θα έχουν λόγο και άποψη, μόνο όσοι υποστηρίζουν το αφήγημα...

Βίντεο πέφτουν, κανάλια κλείνουν, σάιτ εξαφανίζονται, αλλά δεν πειράζει - θα μάθεις να ακούς μόνο τους δικούς μας ειδικούς.

Εμείς είμαστε οι εκλεκτοί! - τώρα αυτά τα πιστεύουν; Τελικά οι ψωνισμένοι, είναι και οι πιο επικίνδυνοι.

Σιγά μην έχεις ακούσει, τι λένε οι επιστήμονες που διαφωνούν με το γενικό αφήγημα της πανδημίας. Σιγά που θα αφήσουν την κρίση σου να αποφασίσει - απλά θα εξαφανίσουν την αντίθετη άποψη. Δημοκρατικά πάντα...

Τελικά είδες πόσα σάπια ήταν αυτή η φτιασιδωμένη δημοκρατία; Με ένα φιρμάνι και όλα γίνονται - Αλλά όταν ο ραγιάς έχει μάθει να προσκυνά τον Σουλτάνο, πως να ενοχληθεί με μια εντολή που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει.

Το αλάθητο του Πάπα ξαναζεί...

Άσε τους μαχητές της δημοκρατίας - πόσο ψεύτικοι αποδείχτηκαν. Θα τελειώσει η πανδημία και θα βγουν από τα λαγούμια τους, με τις παρδαλές σημαιούλες και θα φωνάζουν -"εμβόλιο, υγεία, μασκοφορία, χεστήκαμε, το είδατε για την ελευθερία"

Κάθε μέρα και μια δήλωση από σημαίνων πρόσωπο για την συντήρηση του τρόμου. Ρε θα σκάσει ο κοσμάκης, θα σαλτάρει κι ο πιο πράος. Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνεται αυτό; 

Αλλά αυτός ίσως να είναι και ο κρυφός τους πόθος - δημιουργία πεινασμένων και σαλταρισμένων...

Βέβαια κάποιες χώρες (Ισπανία, Φινλανδία, Σουηδία και Μεγάλη Βρετανία) μοιάζουν να βγαίνουν από την παράνοια και να ζητούν να αντιμετωπίζεται ο Κορονοϊός, σαν την γρίπη. 

Οι δικοί μας εδώ το έχουμε πει - θα τελειώσει η πανδημία και αυτοί θα την συντηρούν με νύχια και με δόντια. 

Υπάρχουν πολλά ντουγάνια που πίστεψαν στο αφήγημα της Σωτηρίας και το σύστημα μια χαρά τα πάει κυνηγώντας έναν αόρατο εχθρό.

Υπάρχουν και πολλοί που οικονόμησαν από την σωτηρία - δεν έγιναν όλα για τα ωραία σου μάτια. Για τα φράγκα θα σου έβγαζαν και τα μάτια, αυτοί οι σωτήρες.

Χαζοί είναι να κάτσουν να κυβερνήσουν; Να κάνουν τι; Να αποκαλύψουν την κουρτίνα με τον εποικισμό; Να παραδώσουν στον λαό τον λογαριασμό από τις άχρηστες, όπως αποδείχτηκε καραντίνες;

Που θα ξαναβρεί εξουσία, όλες τις αρχές να συμπορεύονται με αυτήν; Δικαστές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της τέχνης, στρατός, εκκλησία αστυνομία, όλοι ταγμένοι στον μοναδικό σκοπό. 

Δεν το βλέπεις πως αυτό είναι πιο άρρωστο και από την ίδια την αρρώστια; Φτάνει το σώσιμο - όχι άλλο σώσιμο...

Υ.γ.1 να βάλουμε και ένα κουίζ - το επόμενο αφήγημα θα είναι α (επισιτιστική κρίση) β (κλιματική αλλαγή) και γ ( έλευση του εξωγήινου αντίχριστου). 

Βεβαία οι ψωνισμένοι σωτήρες, όσο εμείς θα γιορτάζουμε την όποια επιστροφή στην κανονικότητα, αυτοί θα έχουν σχεδιάσει το επόμενο βήμα. Με αυτούς τίποτα δεν είναι τυχαίο. 

Υ.γ.2 Έρχεται και κύμα σφοδρό κακοκαιρίας - δεν το έχουν ονοματίσει ακόμα και έχω μια σκασίλα. Ότι μαλακία θες, στις μέρες μας...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου