Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

"ο Αυστραλοπίθηκος"

 

Ο Αυστραλοπίθηκος  έζησε στη γη πριν από 3 εκατομμύρια χρόνια. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε πριν από 4 εκατομμύρια χρόνια περίπου και τα βήματα του χάθηκαν πριν από 2 εκατομμύρια χρόνια.

Πρόλαβε και στάθηκε κανονικά στα πόδια του, χρησιμοποίησε πέτρινα εργαλεία για να αποκόψει τη σάρκα από τα οστά των ζώων. Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν τα δημιούργησε ή τα βρήκε έτοιμα στη φύση.

Αυτά σημαίνουν πως ο Αυστραλοπίθηκος, ήταν πιο κοντά στον άνθρωπο, παρά στον πίθηκο. 

Αφανίστηκε, αλλά ήταν ο προάγγελος του γένους Homo, αφού αυτό συνδυάστηκε με την κατανάλωση κρέατος και την ανακάλυψη των εργαλείων.

Η κατανάλωση ωμού κρέατος σε μικρά κομμάτια  ήταν σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη του ανθρώπου και τις ομιλίας. 

Μπορεί αυτό να μην αρέσει στους νεανθρώπους που πιστεύουν πως ο άνθρωπος είναι χορτοφάγος, αλλά χωρίς το κρέας θα ήμασταν σίγουρα ακόμα στα δέντρα να μηρυκάζουμε. 

Βίγκαν - πρέπει να είμαστε διπλά σκεπτικοί σε ότι στις μέρες μας εμφανίζεται με τον μανδύα του νέου καλού και έχει και τάσεις επιβολής. 

Στην φωτογραφία  είναι ο Michael Gunner, ο έπαρχος της βόρειας περιφέρειας της Αυστραλίας. Τον βλέπεις και λες, δεν χάθηκε το είδος τους Αυστραλοπίθηκου. Ολόκληρη η εξέλιξη του ανθρώπου σε ένα πρόσωπο. 

Φυσικά είναι υπέρ του εμβολιασμού σε ότι κινείτε. Άλλος ένας μοντέρνος Μωυσής που θα μας σώσει κραδαίνοντας το μαστίγιο.

Έδωσε διορία έως της 24 Δεκεμβρίου για τον πλήρη εμβολιασμό. Ανήμερα Χριστουγέννων θα αρχίσει το κυνηγητό - τυχαίο; 

"έχετε 30 μέρες για να μπορείτε να συνεχίσετε στις δουλειές αυτές." - δήλωσε ακόμα ο άνθρωπος που δεν ξέχνα της καταγωγή του - "πως είναι παθιασμένος, μερικές φορές επιθετικά παθιασμένος με την σημασία του εμβολίου και θέλει να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι γίνεται. 

Λέμε για ανθρώπινο μνημείο ο άνθρωπος! Βάζει και 5000 δολάρια Αυστραλίας πρόστιμο σε όποιον διανοηθεί να πάει κόντρα στο ρεύμα. 

Θα πεθάνεις στην πείνα για το καλό σου...

Η αράχνη δεν στήνει τον ιστό της σε μια μέρα - όλα αυτά που ξεδιπλώνονται στις μέρες μας έχουν αρχίσει να υφαίνονται χρόνια πριν. 

Δεν τα βλέπει ο μέσος άνθρωπος γιατί δεν μπορεί να δει πέρα από την μύτη του. Γενικά προτιμάει εν γνώση του να ζει μια ζωή αθόρυβη, αν και γνωρίζει πως ο θόρυβος είναι αυτό που αξίζει στην ζωή. 

Εάν δεν υπήρχαν και γενιές που έρχονται και γενιές που θα ΄ρθουν δεν θα με ενοχλούσε ο Gunner.  Το μέλλον του ανθρώπου θα κριθεί αν στο μέλλον οι Gunner αντιμετωπίζονται σαν Σωτήρες ή σαν όνειδος για το ανθρώπινο είδος. 

Το θέμα είναι αν θα ανεχτείς να καθορίζουν τις ζωές των παιδιών σου στο μέλλον, άνθρωποι σαν τον Gunner. 

Ξέρω πως όταν σκεφτείς πως όλα αυτά γίνονται για την υγεία μας αποδέχεσαι και την πιο μεγάλη παράνοια - αλλά φίλε μου, δεν μπορεί να μην το βλέπεις πως δεν μπορεί είναι υγειονομικό το θέμα πια. 

Υ.γ. 1 εκεί στα περίχωρα του Gunner, η αστυνομία έχει μπουκάρει σε ένα σπίτι και ανακρίνει έναν άντρα για μια δημοσίευση πριν έξι μήνες, που αφορούσε μια διαδήλωση ενάντια στα μέτρα.  Τόση "αρρώστια" για την υγεία δεν αντέχεται...

Υ.γ.2 εάν οι προηγούμενες γενιές είχαν πατήματα και προσπάθησαν να αλλάξουν τον κόσμο και ο κόσμος έγινε ένα έκτρωμα -  φαντάσου αυτοί που έρχονται  που δεν θα πατούν πουθενά...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου