Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

¨το βασίλειο των ειδικών"


Μετανοείτε, για να μπείτε στο βασίλειο των ειδικών. Μην αμφισβητείτε, για να μην εκδιωχτείτε από το βασίλειο των τρελών. 

Το νέο βασίλειο - μια νέα ελπίδα για τον άνθρωπο; Η ένα βήμα προς ένα εφιαλτικό μέλλον; 

Οι ειδικοί μπήκαν μπροστά για να ανοίξουν τον δρόμο στο νέο βασίλειο. Μια αλήθεια αδιαμφισβήτητη - ένα σπαθί κραδαίνετε σαν απειλή στους άπιστους. 

Δεν ξέρεις να ζεις, δεν μπορείς να ζεις, εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε τον δρόμο. Δεν θα υπάρχουν μονοπάτια πια, μονάχα ένας δρόμος που θα τον ακολουθούν όλοι σαν υπνωτισμένοι. 

Οι λαοί που παύουν να πιστεύουν, εύκολα προσκυνούν τον Διάβολο. Το ροχάλισμα των λαών, άνοιξε τον δρόμο στο νέο βασίλειο. 

Σαν Σωτήρες ήρθαν οι ειδικοί - δεν σε ρώτησαν εάν ήθελες να σωθείς. Η αναγκαστική σου Σωτηρία, έβαλε τις βάσεις για να οικοδομηθεί το νέο βασίλειο. 

Πρέπει να θυσιάσεις την ελευθερία σου, για να φτιαχτεί ο νέος κόσμος. Εμείς θα σε προσέχουμε, αλλά θα πρέπει εσύ να είσαι πίσω από τα κάγκελα. 

Θα έχεις θέση στο νέο βασίλειο εάν είσαι πειθήνιος, υποτακτικός. Αυτά πρέπει να τα κληρονομήσεις και στα παιδιά σου. 

Μην ακούς τους "τρελούς" - εμείς μπορούμε να σε τρελάνουμε καλύτερα. Έπρεπε να σε φοβίσουμε για να μας δεχτείς σαν νέους Θεούς. 

Πήραμε με το μέρος μας τους Παπάδες και στους Δεσποτάδες, γιατί αυτοί ήταν που είχαν χάσει πρώτοι την πίστη τους. 

Δεν είδες με τι ευκολία προσκολλούνται στην ενθαδική ύπαρξη; Σαν να μην πιστεύουν στην αιώνια ζωή. Δεν έχουν ακούσει πως οι πρώτοι Χριστιανοί ρίχνονταν με χαρά στα θηρία, για να παν να συναντήσουν τον δημιουργό τους; 

Εμείς οι ειδικοί θα φιλτράρουμε την γνώση για σένα. Θα σου δίνουμε ευκολοχώνευτη γνώση - γιατί να ξημεροβραδιάζεσαι αναζητώντας την κρυμμένη γνώση; Μόνο εμείς κατέχουμε την άμωμη γνώση. 

Κάπως έτσι τα επόμενα χρόνια θα σκεπάσει την γη ένα απέραντο σκοτάδι. Κάπως έτσι ο άνθρωπος σκυφτός θα είναι το πρώτο και το τελευταίο δημιούργημα του ανθρώπου "σοφού" - του ειδικού...

Υ.γ 1 η αστυνομία διαδικτύου θα ψάχνει τώρα και τους σκεπτικιστές γύρω από το αφήγημα της πράσινης ανάπτυξης.

Υ.γ.2 " αχ μη καλοί μου άνθρωποι εγώ δεν είμαι γάτος..." 





3 σχόλια:

  1. «Κανένας άνθρωπος δεν πεθαίνει υγιής, όλοι χάνουν τη ζωή τους από κάποια αιτία. Τώρα όλοι αυτοί καλύπτονται κάτω από την "ομπρέλα" του κορονοϊού, αλλά δε σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα ζούσαν , αν δεν υπήρχε η πανδημία και δεν νοσούσαν και από κορονοϊό. Ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς τους ασθενείς με βαριά υποκείμενα νοσήματα θα έχαναν τη ζωή τους, ακόμα και αν δε νοσούσαν από κορονοϊό. Στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη καταγράφουμε στην ίδια λίστα, όσους πέθαναν από κορονοϊό και όσους πέθαναν με κορονοϊό. Για παράδειγμα, πέρυσι δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος από την εποχική γρίπη, αν και κάθε χρόνο χάνει τη ζωή του ένας σημαντικός αριθμός ατόμων από αυτήν. Γι’ αυτό και ανεβαίνουν οι αριθμοί των θανόντων από κορονοϊό», σημειώνει ο κ. Κιουμής.

    https://www.ethnos.gr/ellada/177944_koronoios-giati-einai-poly-psilos-o-arithmos-thanaton-stin-ellada-ti-leei-sto

    Τα ξεφουρνίζουν δίχως ίχνος ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι το βασίλειο, η δικτατορία των ειδικών. Χωρίς καμία νομιμοποίηση, χωρίς καμία λογοδοσία, χωρίς καμία διαφάνεια. Μετά τους φταίνε οι καχύποπτοι. Ακόμα να μάθουμε τί συνέβη σε κείνο το εργαστήριο της Κίνας. Η επιστήμη στα χέρια καθαρμάτων χωρίς ηθικές αναστολές, χωρίς ευρύτερη παιδεία. Οσο πιο ειδικός, τόσο πιο ασυνείδητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου έχουν συμβεί διάφορα θλιβερά και προσπαθώ. Για αυτό απέχω. Δεν έχω πια διάθεση για τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή